מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אמא של..  שואלת: אנחנו משתמשים ש-נ-י-ם במיקרוגל, גם עבור הילדים ובכלל זה כלי מאד נוח ולדעתי קיים היום כמעט בכל בית האם הוא מסוכן באמת??

 

לריסה גליק משיבה: חימום במיקרוגל הינה עוד צורת בישול/חימום האוכל מתוך מגוון אפשרויות הבישול הקיימות. חימום עצמו פוגע בצורה מעטה יחסית באיכות האוכל , כמובן שחלק מויטמינים נהרסים (זה יקרה בכל צורות הבישול).

 
יש לציין כי אין הצהרות של אירגוני הבריאות על השפעתו המסרטנת של מיקרוגל . כן מומלץ להתרחק מאיזור המיקרו בזמן חימום האוכל כי הקרינה נפלטת החוצה בעיקר.


כמו בכל דבר צריך לדעת את המינון הנכון. כדאי לבחור בעוד צורות בישול/ חימום כמו תנור או בישול בעדים.
 

גם לכם יש מה להוסיף בקשר למיקרוגל? הכנסו לדיון בפורום