דיווח
גרד קליפת לימון גם משתלב נפלא במנה כזאת :)
כתיבת תגובה
בטח. גרד קליפת לימון מוסיף המון. בגלל זה המלצתי לגרד קליפת לימון פנימה (:
נראה מעולה!
אני בדיוק חושבת מה להכין לצהרים היום..
תודה
המתכון שלי מבית אמא לעדשים ירוקים
עדשים ירוקים מושרים לשעה בערך לשטוף ולבשל עד לרתיחה
להוסיף אורז מלח ופלפל שחור ולבשל כאילו מבשלים אורז
בינתיים מטגנים בצל גדול קצוץ עד השחמה
וכשהתבשיל מוכן להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן שלו ולערבב
אוכלים זאת עם יוגורט ונענע קצוץ ושן שום קטושה אפשר להוסיף מעט שמן זית
אחותי מוסיפה לתבשיל כמון
בקיצור עדשים תמיד טעימים אני עושה גם מרק עדשים טעים
אפרת_זיו
גרד קליפת לימון גם משתלב נפלא במנה כזאת :)
אלה הר-נוי
בטח. גרד קליפת לימון מוסיף המון. בגלל זה המלצתי לגרד קליפת לימון פנימה (:
מיי-רב
נראה מעולה!
אני בדיוק חושבת מה להכין לצהרים היום..
תודה
ziva1
המתכון שלי מבית אמא לעדשים ירוקים
עדשים ירוקים מושרים לשעה בערך לשטוף ולבשל עד לרתיחה
להוסיף אורז מלח ופלפל שחור ולבשל כאילו מבשלים אורז
בינתיים מטגנים בצל גדול קצוץ עד השחמה
וכשהתבשיל מוכן להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן שלו ולערבב
אוכלים זאת עם יוגורט ונענע קצוץ ושן שום קטושה אפשר להוסיף מעט שמן זית
אחותי מוסיפה לתבשיל כמון
בקיצור עדשים תמיד טעימים אני עושה גם מרק עדשים טעים